بلیط هواپیما
رپرتاژ آگهیلازم می شه
کد مطلب :56389

چگونه وقت سفارت کانادا بگیریم؟

چارتر

اگر قصد مسافرت به شمالی‌ترین کشور قاره‌ی آمریکا و دومین کشور بزرگ جهان را دارید باید ویزا بگیرید. نخستین گام در اخذ ویزای کانادا، گرفتن وقت از سفارت‌خانه‌ی کانادا است.

متقاضیان ویزای کانادا سوالات پرتکراری از چگونگی رزرو وقت سفارت کانادا دارند، آریا سفر برای پاسخ‌گویی به این سوالات همراه شماست.
ایرانی‌ها به دلایل مختلفی به کانادا که به عنوان یکی از ۵ کشور اقتصادی جهان شناخته می‌شود مسافرت یا مهاجرت می‌کنند. نکته قابل توجه این است که وقت سفارت آمریکا انواع مختلفی دارد و بر اساس دلایل کاری، تحصیلی و تفریحی متفاوت است.
اگر برای کار می‌خواهید به کانادا سفر کنید باید درخواست وقت تجاری سفارت کانادا بدهید.
اگر برای تحصیل می‌خواهید به کانادا مهاجرت کنید باید وقت تحصیلی سفارت کانادا را دریافت کنید.
اگر برای تفریح می‌خواهید سفر کنید باید وقت توریستی سفارت کانادا را بگیرید.
نحوه گرفتن وقت سفارت کانادا
دو روش کلی برای گرفتن وقت سفارت کانادا وجود دارد: ۱-حضوری ۲- اینترنتی
* درخواست آنلاین: روش آنلاین درخواست وقت سفارت کانادا از متداول‌ترین روش‌ها می‌باشد. به این صورت که اطلاعات فرد متقاضی توسط کارشناسان آریا سفر در در سایت سفارت کانادا ثبت می‌شود و یک حساب کاربری برای وی ایجاد می‌شود. سپس مدارک لازم به همراه ترجمه و البته مهر دادگستری در سایت بارگیری می‌شود. جالب اینکه درخواست آنلاین خیلی سریع‌تر از درخواست حضوری مورد بررسی قرار می‌گیرد.
بعد از اینکه نامه انگشت‌نگاری و تاییده‌ی ثبت‌نام دریافت شد متقاضی باید طی ۳۰ روز آینده جهت انگشت‌نگاری به یکی از کشورهای همسایه (ترکیه، امارت) مراجعه نمایند. و در اخر کار نتیجه‌ی نهایی از طریق حساب کاربری آنلاین به متقاضی اعلام می‌گردد.
* درخواست حضوری: درخواست حضوری وقت سفارت کانادا یک روش سنتی است که باید تمامی مدارک به‌صورت کاغذی به سفارت ارائه شود و مسلما زمان بیش‌تری صرف خواهد شد. همان‌طور که می‌دانید کانادا کنسول‌گری در تهران ندارد، بنابراین متقاضیان باید برای انجام تمامی مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا، درخواست ویزای مولتی کانادا و … به یکی از کشورهای ترکیه (شهرهای آنکارا، استانبول) و یا امارات متحده‌ی عربی (شهر دبی) مراجعه کنند.
نکته: توجه داشته باشید مدارک‌ لازم را باید به صورت کامل و بی‌نقض ارائه نمایید.
چگونه از سفارت کانادا وقت فوری بگیریم؟
وقت فوری سفارت کانادا این امکان را به شما می‎دهد تا در کمترین زمان ممکن وارد سفارت کانادا شود. در واقع در این روش متقاضی پس از اینکه مراحل اولیه مانند تهیه و ارائه مدارک، ایجاد حساب کاربری و… را پشت سرگذاشت؛ ۳۰ روز بعد جهت انگشت‎نگاری باید به یکی از کشورهای همسایه که خدمات ویزا کانادا را برای ایرانیان انجام می‎دهند مراجعه کند. مسلما وقت فوری سفارت کانادا ا هزینه بیشتری برای شما دارد اما در عوض از اتلاف وقت شما جلوگیری می‎کند.
نکات مهم گرفتن وقت سفارت کانادا را با شما مرور می‌کنیم
‌* درخواست وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین بوده و تمام مدارک ترجمه شده باید در وب‌سایت‌ کنسول‌گری کانادا بارگذاری شوند؛ بر این اساس پیش از تکمیل مدارک لازم است که حتما از صحت و اهمیت آن‌ها مطلع باشید.
‌* مطابق قوانین جدید و سخت‌گیرانه ورود به کانادا، حضور فرد برای انگشت نگاری الزامی‌ست.
‌* افراد زیر ۱۴ سال و بالای ۸۰ سال به انگشت‌نگاری احتیاج ندارند
‌* دقت کنید که چنانچه طی این فرصت نتوانید به دفتر انگشت‌نگاری (VAC) کشور مورد نظر مراجعه کنید، درخواست شما خودبه‌خود لغو خواهد شد.
‌* انگشت‌نگاری در دفتر VAC (visa application center) صورت می‌گیرد و این مرحله قطعا پس از بارگذاری مدارک و پرداخت هزینه‌ها خواهد بود.
‌* مراحل رسیدگی به پرونده‌ها از ۴ هفته تا ۶ ماه به طول می‌انجامد و لازم است که سریع اقدامات لازم را برای سفر به موقع صورت دهید.
‌* تنها راه پیگیری ویزای در دست اقدام، Tracking ID است که پس از تحویل مدارک به سفارت‌خانه مربوطه قابل دسترسی‌ست.
‌* پس از اعلام صدور ویزا، مسافرین کانادا ملزم به دریافت ویزاها از همان دفتر VAC که در آن ثبت‌نام کرده‌اند، می‌باشند.
آدرس‌‌ سفارت‌های نزدیک به ایران
آدرس سفارت کانادا در دبی
Canada Visa Application Centre
VFS (GCC) LLC,
آدرس سفارت کانادا در استانبول
Office MO2, Mezzanine Floor, Silver Wave Building,(Union National bank) Mina Road, Abu Dhabi
آدرس: ۲۰۹ Buyukdere Caddesi
Tekfen tower- 16th floor
Levent 4, Istanbul
۳۴۳۹۴ Turkey
آدرس سفارت کانادا در آنکارا
آدرسImmigration Section
Cinnah Caddesi 58
۰۶۶۹۰ Cankaya
Ankara
Turkey
آدرس سفارت کانادا در ابوظبی
Canada Visa Application Centre VFS (GCC) LLC, Office MO2, Mezzanine Floor, Silver Wave Building, Mina Road, Abu Dhabi

مدارک لازم جهت ارائه به سفارت کانادا:
لیست مدارک ویزای کانادا به شرح زیر است:
‌* اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت‌های قدیمی که در آن‌ها ویزا درج شده است.
‌* یک قطعه عکس جدید ۵*۴,۵ زنگی با زمینه سفید
‌* ترجمه شناسنامه و کارت ملی
‌* ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر
‌* ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
‌* تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
‌* مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به انگلیسی و ممهور به مهر امور بین‌الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه‌ی حساب که نشان‌دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید اوراق یا سهام بهادار، سند اتومبیل و اجاره‌نامه نیز دارید ارائه دهید. (مدت اعتبارنامه تمکن مالی و ریز پرینت ۴ ماه آخر یک ماه است)
‌* ترجمه اسناد ملکی
‌* مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، مدت زمان مشخص شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر، ترجمه حکم کارگزینی.
‌* دعوت‌نامه: شامل مشخصات کامل دعوت‌کننده و متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد دیگر دعوت‌نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت (Notary Public) برسد.
‌* مدارک دعوت‌کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (Canadian Birth Certificate)، یا کارت اقامت (PR CARD) از سوی فرد دعوت‌کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت‌کننده شامل، گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه‌های مالیاتی (Notice of Assessment) و فرم‌های T4 و T1 تأثیر بسیار زیادی در روند نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند. (فرم‌های T4 و T1 برگه‌های مالیاتی پرداخت شده توسط شخص دعوت‌کننده در کشور کانادا است.)
‌* در صورت نداشتن دعوت‌نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
در سخن آخر آریا سفر نکات بسیار مهم گرفتن وقت سفارت کانادا و ویزای تحصیلی کانادا با شما درمیان می‌گذارد
‌* سابقه سفر به کانادا یکی از بهترین پارامترهاست و در صورت برخورداری از آن نصف راه ویزای کانادا را حتی در شرایط حال حاضر رفته‌اید
‌* مدارک کاری هم می‌تواند در گرفتن وقت سفارت کانادا تأثیر به سزایی داشته باشد
‌* تمکن مناسب مالی و کاری: قطعا هدف کشورهایی همانند کانادا در صنعت گردشگری، جذب سرمایه است و وضعیت ضعیف مالی و گردش حساب بانکی، از مهم‌ترین عوامل رد ویزای کاناداست.
برای این که موفق به اخذ ویزای این کشور شوید کافی است تا پایان راه با مشاوران آریا سفر همراه باشید.

امتیاز کاربران: اولین نفری باشید که امتیاز می دهد!

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − پانزده =

بستن
بستن